Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Hacker κατάφερε να προσθέσει online multiplayer στο Tetris του Game Boy (video)

*
Η φαντασία των hackers δεν έχει όρια και ήρθε η ώρα να δούμε online multiplayer και στο Tetris του Game Boy! Κάτι τέτοιο παρουσίασε ο Stacksmashing, ο οποίος ανέβασε και ένα video στο κανάλι του στο YouTube, εξηγώντας τη διαδικασία. Ουσιαστικά, εκμεταλλεύτηκε τη δυνατότητα head-to-head με το Game Link Cable και ξεγέλασε την κονσόλα με έναν USB adapter που συνδέεται με ένα Raspberry Pi Pico. Το τελικό αποτέλεσμα προσφέρει σε δύο (ή και παραπάνω) άτομα τη δυνατότητα να παίξουν με άλλους από όλο τον κόσμο, ενώ φαίνεται πως το hack δουλεύει και στις άλλες εκδόσεις του Game Boy και συγκεκριμένα, το Game Boy Color, το Game Boy Pocket και το Game Boy Advance. Δείτε αναλυτικά τη διαδικασία και το αποτέλεσμα στο video που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*